Brf Ängen i Tjuvkil - Installation av elbilsladdare


Nybyggda Brf Ängen i tjuvkil önskar installation av elbilladdare vilket vi hjälper till att projektleda.

Här hjälper vi kunden med allt i projektet. Från att diskutera med styrelsen och ta fram kravspecifikationen till att samordna grävare, elektriker och bygghantverkare.


Vi hjälper kunden att informera medlemmarna i föreningen och samordna hela installationen så att det går smärtfritt och enkelt.

Projektinformation


Bostadsrättföreningnen vill installera 40 stycken laddare avsedda för personbilar i området.


Brf Smultronstället - Installation av elbilsladdare


Brf Smultronstället i Ytterby väljer att installera elbilsladdare i sina befintliga carportar där vi hjälper till att projektleda hela projektet. 
I detta projekt lägger vi står vikt vid att informera och engagera medlemmarna då alla platser förbererds för att sedan installerar själva laddaren efter avrop från medlemmen.

Projektinformation


Bostadsrättföreningnen vill installera 36 stycken laddare avsedda för personbilar i området.


Brf Sextiotrean - Installation av elbilsladdare


Femtiotalsföreningen Brf Sextiotrean i Kungälv vill installera elbilsladdare för personbilar när marken bakom huset är under ombyggnation då Balder bygger ett nytt kvarter intill.
Här skall vi hjälpa till att ta fram förslag och information till medlemmar samt samordna entrrepnrenärer. Vi tar fram ett förfrågningsunderlag som styrelsen kan använda. Efter detta väljer styrelsen om de vill ha hjälp med resten av projektet eller färdigställa själva.


Projektinformation


Bostadsrättföreningnen vill installera 8 stycken laddare avsedda för personbilar i området.


Brf Ställets Bygata - Installation av elbilsladdare


Brf Ställets Bygata i Ytterby väljer att installera elbilsladdare i sina befintliga carportar där vi hjälper till att projektleda hela projektet. 

Projektet kommer att inkludera en blandning av motorvärmare och elbilsladdare. Här hjälper vi till att inventera hur medlemmarnas önskemål ser ut samt ta fram ett koncept som passar föreningens och medlemamrna bäst.
I detta projekt lägger vi står vikt vid att informera och engagera medlemmarna då alla platser förbererds för att sedan installerar själva laddaren efter avrop från medlemmen.

Projektinformation


Bostadsrättföreningnen vill installera upp till 72 stycken laddare avsedda för personbilar i området.


IMG_0091

Brf Jordliden - Installation av elbilsladdare


Brf Jordliden är en fin förening som köptes loss från Kungälvsbostäder en gång i tiden. Efter detta har föreningen utvecklats samt skött underhåll på ett ypperligt vis.

Nu är man redo att installera elbilsladdare ohc vi har fått äran att hantera upphandling av detta som ett första led. 

Eventuellt får vi även arbeta vidare med projektledningen när man valt aktör och system.


Spännade och kul!


Projektinformation


Upphandling pågår